Skip links

Geniet van het leven, maak er iets mooi van!

Wie ben ik als trouwambtenaar?

Nelleke Roelofsen, de 50 gepasseerd…… Ik probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten, dat lukt overigens aardig.

In het dagelijks leven woon ik samen en ben ik moeder van 3 kinderen die zichzelf al prima kunnen redden.

 

Niet alleen trouwambtenaar

Naast mijn werk als trouwambtenaar, werk ik bij een arbodienst als casemanager verzuim. Ik begeleid daarbij verzuimende medewerkers vanaf dag 1 tot aan het herstel, of bij geen herstel een zorgvuldige afwikkeling van de wettelijke verplichtingen. Ik behartig daarbij de belangen van zowel de werkgever als de werknemer.

Daarnaast ben ik actief als raadslid voor een lokale partij in mijn woonplaats, waarbij mijn favoriete bezigheid, niet het vergaderen is, maar het contact met de inwoners.

Mijn drie jobs hebben als gemeenschap dat het uiteindelijk allemaal om gevoelens van mensen gaat en daar ligt mijn kracht. Ik hou van mensen en ben een échte netwerker. Ik leg graag verbindingen tussen mijn netwerken en geniet enorm als mensen daar dan écht iets aan hebben en een stap in de gewenste richting kunnen zetten.

 

Geen hobby’s?

Hobby’s heb ik verder niet, althans geen creatieve….. Wel ga ik graag uit eten of drink een gezellig wijntje met een aantal mensen. Zo af en toe sla ik een balletje op de tennisbaan, maar daar blijft het sporten dan wel bij…..

 

Gelukkig zijn

Heel erg gelukkig word ik van het gevoel van vrijheid in het Central Park in New York, de gezelligheid rondom Plaza Mayor in Madrid, het magische Lago Maggiore, het zwemmen tussen de dolfijnen in Marsa Alam en de Nederlandse kust. Maar ook ben ik zielsgelukkig op de spaarzame momenten dat alledrie mijn kinderen bij me op de bank zitten.

 

Muziek om te voelen

Als ik thuis ben, laat ik het huishouden en koken graag aan anderen over (helaas lukt dat niet altijd). Ik vind het fantastisch om hele avonden naar muziek te luisteren en gezellig aan de keukentafel te zitten met z’n tweeën of met een aantal mensen. Die muziek is stemmingafhankelijk, ik heb een brede interesse maar hou wel van teksten waarbij het ergens om gaat, ik moet muziek “voelen”, al staat een muzikale reis door de tijd vanaf mijn jeugd ook altijd garant voor korte nachten.

 

Trouwambtenaar, alleen als het goed voelt

Al met al ben ik een gevoelsmens, open minded en gepassioneerd. Mijn keuzes in het leven maak ik bij voorkeur op basis van gevoel en daarbij laat ik me niet liefst niet hinderen door “hoe heurt het eigenlijk”. Het moet goed voelen, anders doe ik het niet. Dit straal ik uit en daarmee voelen mensen zich meestal op hun gemak bij mij. Ik pas mij makkelijk aan, in elke situatie. Ik ga verdriet niet uit de weg en probeer bij problemen tot de kern te komen en spiegel graag mensen, zodat ze weer een stapje verder kunnen. En ja…. soms is dat hard en confronterend, maar altijd met de beste bedoelingen en met respect voor mijn medemens.

 

Minpunten?

Mijn minpunten zijn er ook….. Ik ben een vreselijke chaoot en kan dus niet koken…… Ik geef teveel geld uit aan de kapper én aan schoenen. Natuurlijk zijn er nog wel veel meer te bedenken, maar die hou ik lekker voor mezelf.

 

Nu jij

Nu wil ik graag jou en jullie leren kennen. Eerst natuurlijk vrijblijvend, want het moet wel goed voelen, voor beide kanten. Neem je contact met me op? Via email of telefoon, alles vind ik goed.

 

Wil je meer weten over mij als trouwambtenaar?

Neem gelijk contact op!
Nelleke Roelofsen Trouwambtenaar

Referenties

Neem gerust contact op voor een introductie gesprek.

info@derodekrul.nl

Schrijf een email met vragen, opmerkingen of bijvoorbeeld een introductiegesprek.

In Gemeente Veenendaal

Centraal in Nederland, dus dichtbij voor iedereen. Ook regelmatig ceremonies in het buitenland.

06 - 42965768

Mijn mobiele nummer, dus stuur gerust een Whatsapp bericht. Ik ben antwoord natuurlijk zo snel mogelijk.

Vragen? Stuur een email!